Rólunk

Szeretnénk megosztani veletek kertészetünkről
néhány hasznos információt.

Kiss Kertészet –
Virágot álmodunk!

Kertészetünk cserepes, egynyári, virágzó dísznövényeket előállító üzem. Kínálatunk folyamatosan bővül, kiváló minőségű és közkedvelt dísznövényekkel.

Virágtermesztéshez 1,7 hektár növényház felület áll rendelkezésünkre. A termesztő házak korszerű holland technológiákkal vannak felszerelve, a növények igényeit szolgálva.

Egyéni vásárlóinkat széles áruválasztékkal, kiváló minőséggel és termelői árakkal várjuk hangulatosan kialakított kertészetünkben. Kereskedői partnereinknek „szalon” minőségű, széles színskálájú, korán virágzó növényeket kínálunk. Bízunk benne, hogy rugalmas és pontos szállításunkkal, személyre szabott megoldásainkkal, a háttérmunkába fektetett rengeteg energiával nagymértékben hozzájárulunk az Önök üzleti sikereihez!

1975 óta

Kertészetünk második generációs családi vállalkozás. Míg az első generáció az 1970-es évektől növényházi zöldségtermesztéssel foglalkozott, addig a második generáció 2002-től már a jelenlegi – cserepes, virágzó – dísznövénytermesztéssel.

Miért válassz MINKET?

48 év tapasztalat

Előbb növényházi zöldségtermesztésben, majd cserepes, virágzó dísznövénytermesztésben szereztünk tapasztalatot.

Óriási választék

Már több, mint 1.7 hektár növényház területen több mint 120 féle balkonnövényt, egynyári virágot, muskátlit, fűszernövényt és cserepes zöldséget, gyümölcsöt termesztünk.

Kiszállítunk

Megegyezés szerint nagykereskedőknek, áruházaknak saját járműveinkkel, és sofőrjeinkkel kiszállítjuk a megrendelt termékeket.

Ha kérdésed vagy megjegyzésed van, keress bennünket bátran!

3 + 4 =

Kertészetünk képekben

Elismeréseink

Kertészetünk 2012-ben elnyerte a Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár Nagy Díját, Gyümölcs menta félék kategóriában.

Kérd a szerző engedélyét!