Zsálya

Magyar név: Zsálya

Latin név: Salvia officinalis

Felhasználása Fűszerezhetjük a zsíros húsételeket és azok körítéseit, de máj, főtt és sült halak, pástétomok, lágy sajtok és főtt tészták ízesítésére is kiválóan alkalmas.

Gondozása: Napos hely, szívós szárazságtűrő növény.

Cikkszám: FUSZER6 Kategóriák: ,

Leírás

Magyar név: Zsálya

Latin név: Salvia officinalis

Felhasználása Fűszerezhetjük a zsíros húsételeket és azok körítéseit, de máj, főtt és sült halak, pástétomok, lágy sajtok és főtt tészták ízesítésére is kiválóan alkalmas.

Gondozása: Napos hely, szívós szárazságtűrő növény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zsálya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérd a szerző engedélyét!