Kakukkfű

Magyar név: Kakukkfű

Latin név: Thymus vulgaris

Felhasználása Jellegzetes aromájából adódóan fenséges ízzel gazdagítja a vad, borjú, bárány és hall ételeket. Továbbá jól kombinálható petrezselyemmel és babérlevéllel, amit felhasználhatunk egyéb levesek, mártások és páclevek elkészítéséhez.

Gondozás: Napos, félárnyékos hely, laza humuszos talaj, közepes vízigény.

Cikkszám: FUSZER9 Kategóriák: ,

Leírás

Magyar név: Kakukkfű

Latin név: Thymus vulgaris

Felhasználása Jellegzetes aromájából adódóan fenséges ízzel gazdagítja a vad, borjú, bárány és hall ételeket. Továbbá jól kombinálható petrezselyemmel és babérlevéllel, amit felhasználhatunk egyéb levesek, mártások és páclevek elkészítéséhez.

Gondozás: Napos, félárnyékos hely, laza humuszos talaj, közepes vízigény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kakukkfű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérd a szerző engedélyét!